Koets

In stijl arriveren op het bal? Bij editie 2024 kan het. Boek nu aanvullend op je balkaart vervoer in deze prachtige koets vanaf het heerlijk gelegen tHuis aan de Amstel naar het bal in De Duif aan de Prinsengracht.

Knop bestel kaarten

Vertrekpunt: tHuis aan de Amstel

Je bent vanaf 17 uur van harte welkom bij culinair en artistiek café tHuis aan de Amstel: de voormalige “Directeurswoning” van de Zuidergasfabriek, schilderachtig gelegen aan de Amstel. We ontvangen je in de knusse Balkonkamer op de eerste verdieping, waar je een prachtig uitzicht hebt over het water. Daar staan een glas Cava en heerlijke hapjes voor je klaar. Met op de achtergrond een Weense wals kom je al helemaal in de stemming.

tHuis aan de Amstel

De koets

Na de borrel met heerlijke hapjes rijdt een historische koets voor, getrokken door twee paarden. De koetsier helpt jou en de andere passagiers met instappen en dan vertrek je om 18.15 uur voor een prachtige tocht door het mooie Amsterdam. Na ongeveer drie kwartier arriveert de koets bij De Duif. Perfect op tijd voor de start van het bal.

Praktische informatie

  • Kosten: 95 euro per persoon. Dat is inclusief drankjes, hapjes en vervoer per koets, maar exclusief toegang tot het bal.
  • Kledingvoorschrift: lange avondjurk of rokkostuum (eventueel smoking). Lees meer
  • tHuis aan de Amstel ligt op 10 minuten loopafstand van het Amstelstation. Kijk voor meer info over bereikbaarheid en parkeren (gratis vanaf 21 uur) op de site van de locatie.
  • Het vervoer per koets is alleen beschikbaar naar het bal. Vervoer na afloop valt buiten dit arrangement.
  • Het vervoer per koets kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Mocht dat niet zo zijn, dan worden reeds gekochte tickets gerestitueerd.