Steun ons

Help het Amsterdamsch Galabal betaalbaar te houden

Het Amsterdamsch Galabal is een unieke belevenis. Standaard kaartjes voor vergelijkbare bals binnen of buiten Nederland kosten minimaal 100 euro. Wij willen hier ruim onder blijven, zodat ook gasten met een bescheiden beurs een heerlijke avond kunnen beleven. Het bal moet een feest van ontmoeting zijn voor alle rangen en standen. Helpt u ons hierbij?

Uw financiële bijdrage maakt het mogelijk

  • Een groot en spetterend live orkest, met het perfecte repertoire voor een dansgala.
  • Een openingsdans met studenten uit heel Nederland, getraind door onze eigen Niek Koopmeiners en van galakleding voorzien die meestal ontbreekt in de studentengarderobe.
  • Jonge mensen/studenten kennis laten maken met (klassieke) muziek en cultuur: wij hanteren een gereduceerde toegangsprijs voor iedereen onder de 30 jaar.
  • De liefde voor het stijldansen een impuls geven – samen zetten wij het stijldansen weer op de kaart voor een groot publiek.
Studentendansers

Manieren om ons te steunen

Een eenmalige donatie
Helpt u ons met een donatie van 10 of 20 euro? Of meer zelfs? Ieder bedrag helpt ons om het bal betaalbaar te houden voor zoveel mogelijk mensen. Uw donatie ontvangen wij graag op IBAN NL41 TRIO 0338 8712 25 t.n.v. Van der Noordaa Concepten o.v.v. Donatie. Bij voorbaat dank voor uw steun!

Vriend van het Amsterdamsch Galabal
Voor een jaarlijkse donatie: van 100 euro wordt u Vriend van het Amsterdamsch Galabal. Als dank krijgt u van ons een welkomstdrankje voor twee personen. En na afloop van het bal krijgt u van ons een heerlijk Amsterdams souvenir mee naar huis. Stuur een bericht naar info@amsterdamschgalabal.nl als u Vriend wilt worden en dan nemen wij snel contact met u op.

Ambassadeur van het Amsterdamsch Galabal
Jaarlijkse donatie: 250 euro. Als dank krijgt u een privé dansles van Niek Koopmeiners, mede-organisator van het bal en danser op hoog niveau. Deze vindt plaats op datum en locatie naar keuze (in overleg). Tevens krijgt u van ons een welkomstdrankje voor twee personen. En na afloop van het bal een heerlijk Amsterdams souvenir mee naar huis. Stuur een bericht naar info@amsterdamschgalabal.nl als u Ambassadeur wilt worden en dan nemen wij snel contact met u op.

Zakelijk sponsor
Het Amsterdamsch Galabal is een evenement waarmee u voor de dag kunt komen. Via reclame komt u in zicht bij een internationaal publiek van minimaal 250 gasten, van wie ongeveer de helft WO-studenten. Of nodig uw relaties uit voor uniek Amsterdams evenement met een hoogwaardige uitstraling. Neem contact op met Marco van der Noordaa om de mogelijkheden te bespreken: wij denken graag met u mee.

Marco van der Noordaa

“Draagt u het Amsterdamsch Galabal een warm hart toe? Steun ons dan door Vriend, Ambassadeur of sponsor te worden!” Marco van der Noordaa, organisator