Vragen

Is het kledingvoorschrift strikt?
Ja, we verwachten dat je in gepaste kleding verschijnt. Let op: omkleden ter plekke is niet mogelijk. Meer info vind je hier.

Hoe is De Duif bereikbaar?
De Duif is makkelijk bereikbaar te voet, per fiets en het OV. Het adres van De Duif is: Prinsengracht 756 te Amsterdam. Met het OV: halte Vijzelgracht van metro 52 (Noord/Zuid lijn) is op 5 minuten loopafstand. Met de auto: parkeren is op loopafstand mogelijk in parkeergarage Prins en Keizer. Of parkeer de auto aan de rand van de stad en maak gebruik van Parkeren + Reizen.

Kan ik ook iets eten tijdens het bal?
Ja, van 19-23 uur zijn er snacks verkrijgbaar.

Wat zijn de prijzen van de drankjes en de snacks?
Tijdens het bal gelden reguliere horecaprijzen.

Is de locatie geschikt voor mindervaliden?
Ja. Meer informatie vind je hier

Is er een bewaakte garderobe?
Ja, voor jassen en kleine tassen. We vragen een donatie ten gunste van VluchtelingenWerk Nederland. Let op: omkleden ter plekke is niet mogelijk.

Hoe laat kan ik het beste komen?
De zaal gaat open om 19 uur. Om 19.30 u kun je deelnemen aan een gratis workshop Quadrille (die dansen we later op de avond). Of kom niet later dan 20 uur, zodat je op tijd bent voor de openingsdans.

Ik kan/wil niet stijldansen. Is het dan toch leuk voor mij?
Zeker weten. De locatie, sfeer en de fantastische muziek zorgen ervoor dat iedereen een leuke avond heeft. Maar waarom zou je vooraf niet een paar lesjes nemen? De ervaring leert dat iedereen snel wat basispassen kan leren en daarmee kun je zeker uit de voeten op het bal. Meer informatie over dansles

Het bal steunt Vluchtelingenwerk. Hoe zit dat?
Tijdens het bal kun je op de foto in je mooie galatenue. Voor dit souvenir betaal je € 10 euro, maar je mag natuurlijk meer geven. De opbrengsten van de fotografie gaan voor 100% naar Vluchtelingenwerk. Ook je vrijwillige bijdrage voor de garderobe is voor VluchtelingenWerk.