Organisatie

Marco van der Noordaa

Marco van der Noordaa

Na het bezoeken van enkele bals in Wenen dacht Marco: waarom kan dit niet in mijn woonplaats Amsterdam? Hij trok de stoute schonen aan en organiseerde het eerste bal in 2019 in Arti et Amicitiae. Dat was meteen een doorslaand succes. Inmiddels zijn we twee edities verder en kijkt hij terug op een zeer succesvol bal in 2023 in De Duif aan de Prinsengracht. Wat Marco betreft is dat niet de laatste, maar staan we aan het begin van een nieuwe Amsterdamse traditie. De voorbereidingen voor editie 2024 zijn gestart!

Maja van Eijndthoven | Niek Koopmeiners

Foto: Marty Brands

Maja danste in 2023 mee in de openingsdans en is vanaf editie 2024 medeorganisator van het Amsterdamsch Galabal. Maja noemt zichzelf een “regeltante met een passie voor dansen en cultuur”. Zij is een cultureel verbinder en heeft haar sporen verdiend in het studentendansen, onder andere als voorzitter van studentenstijldansvereniging USDV U Dance. Maja is nog steeds een actief danser en zal met haar ervaring in evenementenorganisatie het team versterken.

Niek is sinds 2023 medeorganisator van het Amsterdamsch Galabal. Daarmee heeft het bal een schat aan ervaring aan boord. Niek danst op hoog niveau, kent de weg in het Nederlandse stijldansen en is bondsraadlid van de Nederlandse Algemene Danssport Bond (NADB). Niek is verantwoordelijk voor alles rondom dans en muziek tijdens het bal en voor de promotie van het bal onder stijldansers, zowel in Nederland als internationaal.

Contact

Van der Noordaa Events
Merwedeplein 48-2
1078 NG Amsterdam
(+31) 6 27 05 00 39
info@amsterdamschgalabal.nl

KvK 34328755 | BTW NL001908530B63